Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Joker Bebedekor Anne Yanı Beşik

[envira-gallery id=”4033″]

Bebeğe ve annesine eşit ölçüde değer veren ve bu ölçüde özen gösteren Joker alışveriş mağazalarında yer alan bebedekor markası altında yatak yanı beşik modellerinin en çok beğenileni Joker Bebedekor Anne Yanı Beşik hem yatak odanızın görüntüsünü bozmayacak hemde bebeğinizin sizin yanınızda rahatlıkla uyumasını sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli bir üründür.



Joker Bebedekor Anne Yanı Beşik doğal ahşap görünüme sahip , üzerinde kesinlikle bebeğe zarar vermeyecek sulu boya kullanılmış olan fonksiyonlu bir ürün. Joker beşik anne yatağının yanına koyulup asansör sistem yan kapağının aşağı indirilmesi ile bebekle annenin temasını sağlayacak olan ayrıca üst kısmında bulunan cibinlik sayesinde bebeğinizi sineklerden ve böceklerden koruyacak , modern çağda herkesin ihtiyacı olacak bir ürün.

Bebeğinizin ve sizin rahatlıkla , birbirinizi ezme tehlikesi olmadan ayrıca yatağınızda rahatlıkla emzirebileceğiniz son teknoloji ürünü bir ahşap beşik tavsiyesi isteyenlere Joker Bebedekor Anne Yanı Beşik kesinlikle tavsiyemizdir.

Yorum Ekle