Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Nevi Mobilya Milano Yatak Odası

Nevi mobilya farkıyla gösterişli ve bir o kadarda kullanışlı bir yatak odası almak istiyorsanız eğer Nevi Mobilya Milano Yatak Odasını size gönül rahatlığı ile önerebiliriz.

Nevi Mobilya Milano Yatak Odası anadolu ceviz gövdeye beyaz klapalar ve ahşap beyaz ayaklardan oluşan bir model. Milano gardırop iki sürgülü kapaklı , sol kapak beyaz ortasında 2 şerit halinde işlemeler var , sağ kapağın yarısı ayna kalan kısım anadolu ceviz renkte kare şeklinde klapalarla süslenmiş. Gardırobun içi sağlı sollu raflar ve askı boruları , alt kısımdada çekmece mevcut. Şifonyerin sağ kısmında 3 çekmece bulunmakta ve sol kısmı kapaklı ayrıva kapaklı bölmenin üstünde ufak bir bölümü ayırıp üstten açılır takı koyma yeri yapmışlar. Karyolası kendinden bazalı , karyola başlığı sade kare işlemeli bir model.

Bir bütün olarak üzerindeki küçük klapalarla yapılmış işlemeler farklı bir tarz oluşturmuş ve takıma uyum sağlamış. Nevi Mobilya Milano Yatak Odası sade , gösterişten uzak fakat albenisi yüksek bir yatak odası olmuş.

[envira-gallery id=”2483″]

Yorum Ekle