Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Engince Mobilya Kletos Yatak Odası

Birbirinden güzel yatak odası modellerine sahip Engince mobilyanın çok satan yatak odası modelleri arasında yer alan Kletos yatak odası 10,450 liraya alıcı beklemekte.

Engince Mobilya Kletos Yatak Odası alışılmış mobilya düşüncesinin aksine kullanışlı olduğu kadarda görünüme önem verilmiş bir model. Ceviz renkte üretilen kletos yatak odası evinize doğal ahşap esintisi katacaktır. Kletos gardırop iki sürgülü kapakları ve kapakların ortasında yarım boy aynalı model , dış görünüm olarak sadelik ön plana alınmış lakin iç kısmı dolap içi çekmeceleri ve çok raflı oluşuyla kullanışlılık hakim. Kendinden bazalı karyolasının ayak ucu kısmında üstü puf sandık bulunmakta ve bu ince dokunuş takımda olumlu bi etki yapmış. Şifonyer bakıldığında çamaşır koyma dolabından ziyade bir makyaj masasını andırıyor. Kletos ayakları çift boğumlu ahşap ayak , suntası 1. kalitedir.

Verdiğiniz paranın karşılığını alacağınız gösterişli bir yatak odası almak istiyorsanız Engince Mobilya Kletos Yatak Odasını size öneririz.

[envira-gallery id=”2667″]

Yorum Ekle