Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Weltew Mobilya Akustik Yemek Odası

Her yıl yeni model yemek odaları ile karşımıza çıkan weltew mobilyanın bu sezon tasarlayıp üretimine başladığı akustik yemek odası 8,802 liralık fiyatı ile mağazalarda müşterilerini bekliyor.

Weltew Mobilya Akustik Yemek Odasının simetrik bir görüntüsü olduğu söylenemez lakin üzerindeki geometrik şekiller ve desenli yapışkanlar yaşam alanlarınıza farklı bir hava katacağı aşikar. Geniş bir takım olan akustik yemek odasında konsol , tv ünitesi , yemek masası ve gümüşlük bulunmakta. Takımda 20 cm yüksekliğinde işlemeli ahşap ayaklar kullanılmış , bütün klapalara ahşap desenler yapıştırılmış , yemek masası ortadan açılarak uzayan masalrdan tercih edilmiş ve masanın kayıtlarında işlemeli profiller kullanılmış. Konsolda da 2 tane yuvarlak ayna pano tercih edilmiş. Gümüşlüğün sağ kısmı cam kapak cam raf , sol kısmı kapalı bölüm ve altında da çekmecesi mevcut. 3 farklı modülden oluşan tv ünitesi televizyonu astığınız tv pano , cd ve kitaplarınızı koyabileceğiniz duvar ünitesi ve çekmeceli , raflı alt modül.

Herbiri fevkalade bir görünüme sahip 4 parçadan oluşan Weltew Mobilya Akustik Yemek Odası farklı tarzı , estetik kullanım yapısı ve tartışılmaz kalitesiyle geniş yaşam alanlarına sahip evlere hayat vermeyi bekliyor.

[envira-gallery id=”2767″]

Yorum Ekle