Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Milano Mobilya Miss Yatak Odası

[envira-gallery id=”3016″]

Milano mobilyanın gösterişli mağazalarında sunduğu şık yatak odası modelleri arasında sağlam duruşu ve zarif yapısı ile dikkat çeken Miss Yatak Odası milano mağazalarına gitme fırsatınız olursa sizinde gözünüze çarpacaktır.



Milano Mobilya Miss Yatak Odasında ön yüzler parlak krem renkte kasalar amerikan meşe olarak tasarlanmış. Konsept olarak içinde gardırop , şifonyer , karyola , komodin ve takı dolabı bulunduran miss yatak odası küçük odaları büyük yaşam alanlarına çeviren bir potansiyele sahip. Gardırop 3 kapaklı ve 1 açık bölme olarak tasarlanmış , açık bölmede raflar ve çekmeceler kapalı bölümde askılıklar var. Karyola kensinden bazalıdır ve ayrıca tam boy krem renk döşemesi olan bir başlık içermektedir. Şifonyer ve komodinlerde sadeliğe kaçılmış olsada çoğu takımda bulunmayan bir özellik olan takı dolabı sayesinde bu sadeliği farketmeyeceksiniz.

Milano mobilyadan yatak odası almayı düşünüyorsanız çiçek desenli kapakları ile sizi kendine çekecek olan Milano Mobilya Miss Yatak Odasını inelemeden karar vermeyin.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Ekle