Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Fuga Mobilya Loft Yatak Odası

[envira-gallery id=”3042″]

Başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkan fuga mobilyanın yatak odaları arasında çok fonksiyonlu yapısı ile dikkat çeken loft yatak odası farklı tarzı ile albenisi yüksek bir model.



Fuga Mobilya Loft Yatak Odası alışılmış yatak odası modellerinin aksine kendine özgü bir görünüme sahip. Gardırop , karyola , şifonyer ve komodin oluşan takım yaban ceviz , metalik gri renklerinin tasarımcıların modern bakış açısı ile birleşmesinden doğmuştur. Gardırop ; 4 aynalı kapağı bulunan içinde birçok raf ve askı borusunun yanında 4 tanede dolap içi çekmecesi olan bir model. Kendinden bazalı olan konforlu karyolaya eşlik eden tam boy düğmeli bir karyola başlıkta mevcut. Şifonyer ve komodinler kulpsuz olarak tasarlanmış , alt çekmeceler gri üst çekmeceler ceviz renktedir. Takımın bütününde metal ayaklar , çekmecelerde ve kapaklarda yavaşlatıcılar ve sunta olarakta E1 sınıfı kanserojen madde içermeyen malzeme kullanılmıştır.

Tarz bir yatak odasına fuga mobilya kalitesi ile evinizde yer vermek isterseniz Fuga Mobilya Loft Yatak Odasını incelemenizi size öneririz.

Yorum Ekle