Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İberba Mobilya Flame Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”3137″]

Gösterişe önem verenlerin tercihi İberba mobilyanın cesur renklerle tasarladığı Flame koltuk takımı kalite olarak yüksek bir performans sergilerken estetik görünümü ile mutlu bir yaşam alanı sunuyor.



İberba Mobilya Flame Koltuk Takımı mavi ve beyaz renk karmasıyla sunulmuş avangarde tarzında 2 koltuk 2 berjerden oluşan 3-3-1-1 şeklinde satılan odalarınızda bir deniz esintisi etkisi yapacak nacizane bir model. Takımda boydan boya taç şeklinde uzanan ahşap ayakları , sırt bölgesinin üstünün eğimli bir tarzda olması , oturma bölgeleri ve kolları kapitone tarzı düğmeleme teknolojisi ile dizayn edilmiş. Uzun ömürlü ve diri kalması içn gürgen ağacından iskeleti olan takımda silinebilir kir tutmaz kumaşta bir başka pozitif özellik. Bu tarda koltuk takımlarında olduğu gibi yatak olma özelliği bulunmayan takımın tek eksik yanı bu.

İberba mobilyadan evinizin havasını değiştirecek bir koltuk takımı almak istiyorsanız hiç düşünmeden İberba Mobilya Flame Koltuk Takımını alın. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Yorum Ekle