Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Pierre Cardin Mobilya Opale Bebek Odası

[envira-gallery id=”3314″]

Pierre Cardin imzasını taşıyan bebek odaları arasında Opale bebek odası tarzıyla bebeklerinizin hayal dünyasını genişletecek ve içeriğindeki kaliteli malzemeler sayesinde sağlıklı bir şekilde büyüyecek.



Pierre Cardin Mobilya Opale Bebek Odası emsali olan mobilya modelleri arasında yüksek bir kalite farkı sunarken mobilya fiyatları konusunda da aynı özelliğe sahip. Geniş bir konsepte sahip olan bebek odasında içerin olarak beşik , bebek karyolası , dolap , çamaşırlık ve komodin bulunmakta. Malzemelerde ve aksesuarlarda kanser yapmayan malzemeler kullanılmıştır. Pierre Cardin beşik iki fonksiyonlu olarak kullanılmakta , bebeğinize sallanır beşik , bebeğiniz büyüyünce uzayan karyola. 3 kapaklı dolapta kapaklar profillerle süslenmiş ve yavaşlatıcı mekanizmalarla donatılmıştır. 2 kapak ve 1 çekmeceden oluşan çamaşırlığın üst kısmında da duvar rafı mevcuttur.

Bebeğinize kaliteli bir yaşam alanı sunmak istiyorsanız eğer Pierre Cardin Mobilya Opale Bebek Odası size tavsiye edebileceğimiz en nadide model.

Yorum Ekle