Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Türkiyenin En İyi Mobilya Modelleri

Her evde yer bulan vazgeçilmezlerden olan her markanın farklı mobilya modelleri bulunmakta. Sizin cevabını aradığınız soru en iyi mobilya modelleri hangisi ise bunun cevabını vermek biraz zor ama şöyle açıklanabilir.



En iyi mobilya modelleri kesinlikle el işçiliği ve el oyması ile yapılan masif modellerdir ve haliyle en iyi yatak odasıda el oyması yada masif olanlardır. En çok satılan mobilya modellerinin en iyisi olduğunu söyleyemeyiz çünkü herkesin aradığı özellik farklıdır yani kimisi en ucuz yatak odası modellerini arar kimisi en kullanışlısını. Bazıları ise mobilya fiyatları ile mobilyanın kalitesinin birlikte gittiğini söylerki bu kesinlikle yanlıştır. Mobilya modelleri bence klasmanına göre ayrılmalıdır. Mobilya tarzlarını şu şekilde sıralamışlar ;

  • Klasik mobilya modelleri
  • Avangard mobilya modelleri
  • Masif mobilya modelleri
  • Retro mobilya modelleri
  • Country mobilya modelleri

Bunların hepsi mobilya olsada birbirlerinden farklı tarzları yansıtan modeller.

Sıra geldi sorumuzun cevabını bulmaya. Türkiyenin en iyi mobilya modellerini sıralayacak olursak eğer araştırmalarım sonucunda edindiğim bilgi şu şekilde.

  1. Asortie Mobilya ; kesinlikle el oyması işçilikte türkiyenin en iyi mobilyalarını üreten firmadır. Tartışmaya açık bir konu olabilir ama bence böyle.

  1. Kervan mobilya ; takım bazında ürünler satmıyor olsalarda tekil ürünler konusunda türkiyedeki en kaliteli ve en iyi mobilyaları üreten firmaların başında gelirler.

  1. Mudo Mobilya ; tek parça mobilya almak istediğinizde size en iyi seçenekleri sunacak markalardan biride mudo mobilyadır.

Birde şöyle bir sıralama mevcut. Türkiyenin en çok satılan ve sunta yada mdf kullanılarak üretilen mobilya modelleri markalarıda herkesin tahmin ettiği gibi ; istikbal , bellona , mondi , doğtaş , lazzoni , kilim , saloni vs. vs. ..bu liste böyle uzar gider.

Türkiyenin en iyi mobilya modellerini üreten firmalar hakkında size ışık tutmaya çalıştık. İlk baştada sölediğim gibi tartışmaya açık bir konu olabilir ama yılların verdiği tecrübe ile sizlere aktaracaklarım bunlar.

Yorum Ekle