Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kelebek Mobilya İlia Mutfak Masa Sandalye

[envira-gallery id=”3339″]

Türkiye’nin en çok tercih edilen mobilya modelleri arasında yer alan kelebek mobilyanın mutfakların havasını değiştirecek güzellikte ve işlevsellikte ürettiği mutfak masalarının içinde zerafeti ile dikkat çeken modeli İlia Mutfak Masa Sandalye takımı kelebek mobilya mağazalarında siz değerli müşterilerini beklemekte.



Kelebek Mobilya İlia Mutfak Masa Sandalye dikdörtgen tarzda modeller arasında çok satılan ürünler arasında yer almasıyla kalitesini belli ediyor. İçerik olarak 4 sandalye ve 1 yemek masasından oluşan ilia mutfak masa sandalye takımında yemek masasının üst tablası beyaz kasası açık meşe renktedir , ortadan açılarak uzayan masalardan lakin mutfak masası olduğu için onlardan biraz daha küçüktür. Açık meşe renkte konik ayaklara sahip olan sandalyelerde oturma ve sırt dayama bölgeleri birleşiktir ve hardal renginde üretilmiştir.

Mobilya fiyatları konusunda müşterilerini üzmeyen kelebek mobilyadan mutfak masası yada yemek masası almak istiyorsanız veya hangi marka alacağınıza karar vermediyseniz size tavsiyemiz Kelebek Mobilya İlia Mutfak Masa Sandalye takımıdır.

Fiyat ;

Yorum Ekle