Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Muzaffer Mobilya Pegasus Yemek Odası

[envira-gallery id=”3334″]

Muzaffer mobilya tarafından sunulan yemek odası modelleri arasında kullanışlı yapısı ve geometrik görünüm ile göze çarpan Pegasus Yemek odası mobilya fiyatları konusundada cazip teklifler sağlıyor.



Muzaffer Mobilya Pegasus Yemek Odası geniş bir kombinasyona sahip şöyle ki mobilya modelleri içeriği olarak konsol , gümüşlük , yemek masası ve 4 adet sandalye ile birlikte bir yaşam tarzı veriyor. Ceviz ve beyaz renklerinin birleşmesinden doğan takımda konsol 3 kapaklı ve 3 çekmecelidir , uzun ahşap kulplarla süslenen konsola 2 tane yuvarlak ayna pano eşlik etmekte. 2 bölümden oluşan gümüşlükte sağ kısım cam kapaklı ve cam raflı üstünde spot led ışık olan , sol kısım kapaklı kapalı bölmedir. Ortadan açılır kapanır uzayan yemek masası ahşap ayaklı krem renkte sandalyelerle kombine edilmiş. Takımın bütününde kapaklarda yavaşlatıcı , çekmecelerde stop , ayaklardada patik sistemi uygulanmış.

Muzaffer mobilya kalitesinin hayat verdiği gösterişli bir yemek odası tavsiyesi istiyorsanız Muzaffer Mobilya Pegasus Yemek Odasını uygun fiyat avantajı ile önerebiliriz.

Yorum Ekle