Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çetmen Mobilya Set1 Düğün Paketi

[envira-gallery id=”3347″]

Çetmen mobilya tarafından sunulan düğün paketleri gelin ve damat adaylarının mobilya arayışlarına son verecek özelliklere sahip ayrıca mobilya modelleri dışında yanında sürpriz olarak verilecek ürünlerde en az çeyiz paketlerindeki kadar kullanışlı.



Giderek artan mobilya fiyatları ile artık herkes mobilyalarını toplu bir şekilde almak için düğün paketleri ve çeyiz paketlerine yönelmiş durumda hal böyle olunca mobilya firmaları da düğün paketleri adı altında çoklu mobilya satmaya başlamış ki Çetmen Mobilya Set1 Düğün Paketi bunun en uygun ve kullanışlı modellerinden biri. İçerik olarak yatak odası , yemek odası , koltuk takımı , sehpa ve beyaz eşyalar içeren set uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Düğün paketinde bulunan ürünleri şöyle anlatabiliriz. Milo yatak odası 2 sürgülü kapaklı dolap , kendinden bazalı karyola , şifonyer ve komodinden oluşmakta. Milo yemek odası ortadan açılır yemek masası , konsol ve konsol aynası takımı ve plazma televizyonlar için uygun duvar ünitesinden oluşmakta. Oturma grubu olarak Tambo koltuk takımı tercih edilmiş. Çetmen Mobilya Set1 Düğün Paketinin yanında hediye olarak ruby sandalye , pera kare sehpa , flop yatak ve polip halı verilecekmiş.

Yeni evlenecekler için evinizdeki her mobilya ihtiyacının içinde bulunduğu uygun mobilya fiyatları ile çeyiz paketi almak istiyorsanız eğer Çetmen Mobilya Set1 Düğün Paketi tam size göre.

Yorum Ekle