Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Balhome Mobilya River Yatak Odası

[envira-gallery id=”3363″]

Balhome mobilya tarafından tasarlanan mobilya modelleri arasında satış oranındaki yüksek çizgi ile dikkat çeken Balhome Mobilya River Yatak Odası klasındaki diğer ürünlerle karşılaştırıldığında mobilya fiyatları olarak biraz pahalı olsa da görünümü ve kullanışlılığı bu miktarı görmenize engel olacaktır.



Balhome Mobilya River Yatak Odası mavi ve yerli ceviz renklerinde ahşap ve mebran yapısı ve içeriğinde bulunan gardırop , şifonyer , şifonyer aynası , karyola ve komodinleriyle birlikte tam bir bütünleşme içinde mağazalardaki yerini almış. 6 Kapaklı gardıropta orta kapaklar aynalı diğer kapaklar ise üzerleri profillerle süslenmiş , içinde bol miktarda raf ve ışıklı askı boruları ayrıca dolap içi çekmeceleri bulunmakta. Karyolası kendinden bazalı ve şık görünümlü bir başlığa sahiptir. Üst kısmı takı çekmecesi olan şifonyerin estetik görünümü kesinlikle sizi kendine çekecektir.

Balhome mobilyadan kalitenin zirve yaptığı görünüm olarak zerafet misali bir yatak odası almak istiyorsanız Balhome Mobilya River Yatak Odası tam sizlik bir model.

Yorum Ekle