Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Zebrano Mobilya Bruno Makam Odası

[envira-gallery id=”3438″]

Ofisinizde gelen misafirleriniz de kalıcı izler bırakmak isteyenlerdenseniz eğer eşsiz mobilya modelleri sunan Zebrano mobilya ile tanışma vaktiniz geldi demektir. Son kataloğunda yer verdiği bruno makam odası her türlü yönetici odası , ofis yada makam odasında gösterişli bir tarz çizebilir.



Zebrano Mobilya Bruno Makam Odası kahve ve siyak renk tonlarının hakim olduğu ofis masası , evrak dolabı ve makam koltuğu üçlemesinin tasarımcıların kıvrak zekası ile fevkalade bir görünüme bürünmüş ve satışında yakaladığı yüksek performans ile kendini kanıtlamış bir model. Makam Masası 2 tarafında siyah kuşaklar olan yerden yüksek ahşap ayakları ve yanlarında çekmeceleri bulunan tarz bir model ve buna eşlik eden konforlu ve asil duruşlu makam koltuğuyla şık bir kombine olmuşlar. Konsol tarzında olan evrak dolabı çok sayıda çekmece ve kapakları sayesinde geniş bir depolama alanının yanında şık bir görüntüye sahip.

Mobilya fiyatları konusunda takıntılarınız yada ekonomik yönden sıkıntılarınız yoksa eğer Zebrano ofis mobilyaları arasında sizin için seçtiğimiz Zebrano Mobilya Bruno Makam Odasını incelemenizi öneririz.

Yorum Ekle