Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Asortie Mobilya Barcelona Klasik Yatak Odası

[envira-gallery id=”3460″]

Türkiyenin klasik mobilya üreten markaları arasında en iyisi olma ünvanını elinde bulunduran Asortie mobilyanın yatak odaları arasında 2018 yılında büyük satış beklentisi içinde olduğu Barcelona Klasik Yatak Odası geniş konsepti , asil duruşu ile bekleneni yerine getirecek gibi duruyor.



Asortie Mobilya Barcelona Klasik Yatak Odası bu tarzda üretilen mobilya modelleri arasında çok popüler bunun başlıca sebepleri ise klasik bir yatak olmasının yanında avandard bir duruşa modern bir yapıya sahip ayrıca içerik olarak gardırop , makyaj masası , şifonyer , komodin , karyola ve başlıktan oluşan zenginliğe sahip. Türkiyenin en iyi monilya markası olma yolunda ilerlerken öncelerde sunulan yüksek mobilya fiyatları ile müşteriyi itiyorlardı lakin biraz indirime gitmeleri pozitif bir etki bıraktı. Asortie Mobilya Barcelona Klasik Yatak Odasında modern yenş nesil malzemeler kullanılarak tasarımının doğasında olan klasik görünümün incisi olmuş.

Klasik tarzda yatak odalarından hoşlanan biriyseniz eğer monilya beğenmek için uğrayacağınız ilk yer Asortie , bakacağınız ilk model Asortie Mobilya Barcelona Klasik Yatak Odası olmalıdır.

Yorum Ekle