Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Koala Mobilya Yemek Odası Modelleri Fiyatları 2018

[envira-gallery id=”3495″]

Adını duyurarak istanbulda tercih edilen bir mobilya markaları haline gelen koala mobilyanın türkiyenin her yerine ulaşma vizyonunda ürettiği çağdaş görünümlü yemek odası modellerinin arasında her eve uyum sağlayabilecek gösterişli yemek odaları bulunmakta.



2018 Yılında tasarladığı mobilya modelleri arasında özellikle yemek odalarında mobilyanın tek olmadığını odadaki diğer ürünlerle uyum sağlası gerektiğini vurgulayan koala mobilya takımlarda içerik olarak fix menü olan konsol , yemek masası , gümüşlük ve tv ünitelerine yer vermiş. Yemek odalarının hepsinde çekmecelerde yavaşlatıcı , kapaklarda yavaşlatıcılı stop , gümüşlüklerde led ışıklı cam raflar ve masalarda açılır kapanır sistem kullanılmış. E1 sınıfı kanserojen madde içermeyen sunta kalitesi ile uzun ömürlü bir mobilya kullanımı sunan koala mobilya bizden tam not almış durumda.

Yemek odanızı yenilemeyi düşünüyorsanız veya yeni evinize almayı düşünüyorsanız Koala mobilyanın 2018 yılı üretimi olan koala mobilya yemek odalarını çok uygun mobilya fiyatları ile evinize taşımanızı önerebiliriz.

Yorum Ekle