Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kelebek Mobilya Hesperia Yemek Odası

[envira-gallery id=”3514″]

Yeni sezon mobilya modelleri ile dikkatleri üstüne çeken Kelebek mobilyanın 2018 yılında büyük satış performansı beklediği yemek odalarından biri olan Hesperia Yemek Odası takımı çekirdek tarzda küçük evler için gayet başarılı bir tasarım.



Kelebek Mobilya Hesperia Yemek Odası modern bir görünüme sahip olan kullanışlı bir yemek masası ve gösterişli bir konsoldan oluşmaktadır. Yemek odası Modellerinin yapımında kullanılan malzemelerde ve aksesuarlarda birinci sınıf kalite ürünler kullanılmış. Görünümündeki çağdaş duruş ile her eve yakışabilecek tarzda bir model. Hesperia yemek masası gri renkte kasaya ve ceviz renkte üst tablası ve ona eşlik eden ahşap ayaklı estetik bir sandalyeye sahip bir ürün. Gri renkte ahşap ayakları olan konsolun sol kısmında 3 çekmece , sağ kısmında 2 kapak ve orta bölümde kapaksız raflı bölme mevcuttur.

Mobilya modelleri ve mobilya fiyatları konusunda gönülleri fetih eden tasarımları bulunan kelebek mobilyanın yeni sezon tasarımları arasında olan hesperia yemek odası takımı ihtiyacı olan küçük evler için kesinlikle ilham kaynağa olacak bir model

Yorum Ekle