Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tepe Home Mobilya Samuel Genç Odası

[envira-gallery id=”3526″]

Tasarladığı mobilya modelleri ile bir çok evde hayat bulan Tepe Home mobilyanın 2018 kataloğunda yer verdiği genç odası modelleri arasında büyük satış patlaması beklediği Tepe Home Mobilya Samuel Genç Odası fiyatının üstünde bir performans ile gençlerin hayal gücünü bir üst seviyeye taşıyacak.



Tepe Home Mobilya Samuel Genç Odası erik renkte kasalar ve rengarenk kapak ve klapalardan oluşan geniş bir konsepte sahip şöyle ki içerik olarak gardırop , çalışma masası , kitaplık , şifonyer  ve komodinden oluşmaktadır. Ürünleri takım olarak alabileceğiniz gibi tekil modüller halinde de alabilirsiniz fiyat ona göre değişecektir. Üstünde beyaz şeritleri olan 3 kapaklı dolapta çok raf ve askı boruları bulunmakta. Beyaz renkte başlığı ile Kendinden bazalı olan karyolada depolama alanı da mevcut. Home ofis tarzında tasarlanan çalışma masasının çekmeceleri ve egzotik ayakları bir uyum içine girmiş. Altı kapaklı üstü raflı olan kitaplık baya geniş bir kullanım alanı sunuyor. Genç odası takımının bütününde uzun ahşap ayaklar , renk renk klapalar ve uzun ömürlü olmasını sağlayan kaliteli aksesuarlar kullanılmış.

Gençlerin kesinlikle beğenisini kazanacak olan kullanışlı yapısının yanında gösterişli bir görünüme sahip bir genç odası almak isteyenlerin reddedemeyeceği bir ürün olan Tepe Home Mobilya Samuel Genç Odası mobilya fiyatlarının uygun olması sebebi ile size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle