Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Mondi Mobilya Luna Yatak Odası

[envira-gallery id=”3549″]

Mondi mobilya imzasını taşıtan yatak odası modelleri arasında 2018 yılı kataloğunda yer verilen Mondi Mobilya Luna Yatak Odası işlevsel yapısının dışında doğal ahşap görünümü ile de albenisi tavan yapmış bir model.



Mondi Mobilya Luna Yatak Odasında tamamen ceviz renkte suntalar ve mdfler kullanılarak otantik bir görünüm elde edilerek doğal bir yaşam tarzı sunulmak istenilmiş ve göründüğü üzere başarmışlar. Luna yatak odası takımında 2 sürgülü kapaklı gardırop , kendinden bazalı ve gösterişli bir başlığı bulunan karyolası , 5 çekmeceli çamaşırlık , 2 tane komodin ve makyaj masası tarzında tasarlanmış ve büyük ilgi görmüş olan şifonyer bulunmaktadır. Yatak odası takımında birbirine çapraz bakan uzun ahşap ayaklar kullanılmış , gardırop kapağının birinde kullanım amaçlı , şifonyer kapaklı bölmede dekor amaçlı ayna kullanılmıştır ayrıca komodin ve gardıropta ayak sistemi değil de baza sistemi kullanılmış.

Mondi mobilyaya güvenen iyi müşterileri için vazgeçilmez bir marka olmaya devam ederken Mondi Mobilya Luna Yatak Odası gibi şık mobilya modellerine en uygun fiyatlarla sahip olmanız mümkün.

Yorum Ekle