Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Castamo Mobilya Provance Yatak Odası

[envira-gallery id=”3569″]

Castamo mobilya modelleri arasında özel bir yere sahip olan yatak odalarından bir tanesini almak istiyorsanız eğer duruşundaki asalet ve kaliteli işçiliği ile Castamo Mobilya Provance Yatak Odasını size uygun mobilya fiyatları ile birlikte önerebiliriz.



Castamo Mobilya Provance Yatak Odası masif işçiliğinin mebran ile birleşerek ön plana çıktığı gri ve sedef krem renklerinim birbiriyle güzel uyumundan hayat bulan eşe dosta tavsiye edilebilecek bir model. Provance yatak odasında mebran işlemeli uzun ayaklar ve sallanan oynar kulp kullanılmış. Castamo gardırop 5 kapaklı ve 4 çekmeceli olarak tasarlanmış ayrıca içinde bir çok raf , askı borusu ve pantolonluk bulunmakta. Gri renkte lüks başlığı ile birlikte sunulan karyola çok sağlam bir görünüme sahip. 4 çekmeceli şifonyere eşlik eden oval kesim yüksek ayna panosu ve altında açık  bölme üstünde çekmece olan komodin takımla tam uyum içerisinde.

Emsal mobilya markalarının yanında uygun fiyat avantajı sunan Castamo mobilyanın lüks yatak odalarından kapaklı gardırobu olan birini tercih edecekseniz eğer Castamo Mobilya Provance Yatak Odasını alabilirsiniz.

Yorum Ekle