Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya En İyi Yatak Odası Modelleri

[envira-gallery id=”3612″]

Yeni bir yıla 2018 ‘ e girmemizle birlikte geçen yılın mobilya modelleri satış sonuçlarıda ortaya çıkmaya başlıyor. İstikbal mobilyadan yatak odası almak istiyorsunuz ama aklınızda istikbal mobilya en iyi yatak odası hangisi gibi sorular varsa eğer yazımızın tamamını okuduğunuzda bu sorularınıza cevap bulmuş olacaksınız.

İstikbal mobilya 2017 – 2018 yıllarında tam tamına 16 takım yatak odası satışa sunmuştur lakin bunların 8 tanesi hiç tutulmadı diyebiliriz. Kalan 8 tane yatak odası takımında fiyat , performans , kullanışlılık , kalite , albeni derken müşteriler genelde bu modelleri tercih etti. Neydi bu 8 modelin ismi diyorsanız buyrun yazalım ;


  1. İstikbal Mobilya Side Yatak Odası
  2. İstikbal Mobilya Gusto Yatak Odası
  3. İstikbal Mobilya Elizya Yatak Odası
  4. İstikbal Mobilya Elite Yatak Odası
  5. İstikbal Mobilya Nella Yatak Odası
  6. İstikbal Mobilya Baron Yatak Odası
  7. İstikbal Mobilya Orleon Yatak Odası
  8. İstikbal Mobilya Gold Yatak Odası

Bu modelleri 2017 yılının başından bu yana istikbal mobilyanın tercih edilen yatak odaları olmuştur ama bunların 3 tanesi bu sene istikbal mobilyanın en iyi yatak odaları arasında çok tercih edilenlerden olmuştur.

Sıra geldi en iyi yatak odalarını paylaşmaya yazımın başında da dediğim gibi yazıyı komple okuyanların aklında bu konıda hiç bir soru işareti kalmayacak.

İstikbal Mobilya En İyi Yatak Odaları

1 – İstikbal Mobilya Gusto Yatak Odası

Gusto yatak odadı istikbal mobilyanın en çok tercih edilen yatak odasıdır. Çok satılmasının başlıca sebebi takımdaki modüllerin birbiriyle uyumu , malzemenin kalitesi ve tasarımındaki zerafettir.

2 – İstikbal Mobilya Elizya Yatak Odası

Elizya yatak odası ilk bakışta çok dikkat çekmesede çok satanlar listesinde yer almaktadır bunun sebebi ise yatak odasının genelde yemek odasıyla birlikte satılmasıdır. Elizya yemek odası çok beğenildiğinden yatak odasınıda sattırmıştır.

3 – İstikbal Mobilya Elite Yatak Odası

Sade ve zarif bir görünüme sahip olan Elit yatak odası takımı bir bütün olarak göze hitap eden şık bir tasarıma sahip olmasından dolayı çok tercih edilmiş ve en iyiler arasında yer almıştır.

İstikbal mobilyanın en çok satan ve en iyi yatak odaları bunlardır. Tabi herkesin zevki farklıdır ama bu 3 takımdan birini alıp sonradan keşke almasaydım veya diğeri dahamı güzeldi gibi sorular oluşmaz kafasında. İstikbal mobilyadan yatak odası takımı alacak olanlara yardıö amacıyla paylaştığımız yazımız hakkında sormak istediğiniz şeyleri yorum yazarak sorabilirsiniz.

Yorum Ekle