Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kanz Mobilya Aristo Bebek Odası Takımı

[envira-gallery id=”3604″]

Bebek ürünleri ve mobilya modelleri satışında çok tercih edilen markalar arasında yer alan Kanz mobilyanın 2018 yılında hem kız hem erkek bebekler için tasarlayıp satışına başladığı Kanz Mobilya Aristo Bebek Odası Takımı yeni sezonun başında olmamıza rağmen gördüğü ilgiden memnun.



Kanz Mobilya Aristo Bebek Odası Takımı yapı olarak aynı lakin renk olarak mavi ve pembe olmak üzere 2 farklı modelde üretilmiş ayrıca renk seçimi yapmak istemeyenlere tamamı mat beyaz olmak üzere üçüncü bir model daha yapabiliyorlar. 1. Kalite kanser yapıcı madde içermeyen malzemeden üretilen kanz bebek odalarının içeriğinde bebek karyolası şeklinde yanında ve altında çekmeceleri bulunan sallanır beşik , biri perdeli olmak üzere 3 kapaktan ve alttan iki çekmeceden oluşan gardırop ve 3 çekmeceli zarif bir şifonyer bulunmaktadır. Kanz bebek odasında çift boğumlu ahşap beyaz ayaklar , renkli mebran kapaklar dikkat çekiyor.

Bebek ürünleri konusunda A dan Z ye herşeyin üretiminde katkıda bulunan Kanz mobilyadan bebek odası almak düşüncesindeyseniz eğer 3 farklı renk seçeneği ile Kanz Mobilya Aristo Bebek Odası Takımı uygun mobilya fiyatları ile size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle