Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Baffi Mobilya Elips Yemek Odası Takımı

[envira-gallery id=”3648″]

Baffi mobilya 2018 mobilya fuarında yer alan yemek odaları üreten markalar arasında yoğun ilgi gören modellerin başında gelen Baffi Mobilya Elips Yemek Odası Takımı natural bir tarza sahip modern bir ürün.



Baffi Mobilya Elips Yemek Odası Takımı tamamı ceviz renkte olan masif işçiliğinin ön plana çıktığı yemek masası , sandalye , konsol ve konsol aynası olmak üzere 4 parçadan oluşmaktadır. Takımdaki bütün modüller isminin verildiği elips şeklinde tasarlanmış. Elips şeklinde yuvarlak metal ayakları bulunan 4 kapaklı konsolun kapaklarında birbirine bağlanmış halka şeklinde metal desenler bulunmakta. Elips şeklinde masa üst tablasını tutan metal çubuklar ve onların bağlandığı küçük bir tabla yemek masasını oluşturmuş ayrıca Kol ,ayak ve sırt bölgesi ceviz renkte ahşaptan yapılmış sütlü kahve oturma yeri olan sandalyelerle kombine yapılmış.

Evinize Baffi mobilyadan daha önce hiç görülmemiş nadide bir yemek odası almak isteyenlere uygun fiyat avantajları ile Baffi Mobilya Elips Yemek Odası Takımını kesinlikle öneriyoruz.

Yorum Ekle