Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Biezza Mobilya Grande Yatak Odası

[envira-gallery id=”3656″]

Yurt içi ve yurt dışında bir çok mağazası bulunan Biezza mobilya dünya çapında bir marka olmaya devam ederken 2018 sezonunda satışına başladığı ve büyük ilgi gördüğü yatak odası takımı modellerinin başında gelen Biezza mobilya Grande yatak odası abartı olmayan yatak odası fiyatlarının yanında sıradan bir odayı lüks bir yaşam alanına çevirebilecek performansta bir model.



Biezza mobilya Grande yatak odası yerli ceviz ve beyaz renk karmasından hayat bulmuş olan ve incelemenize gerek kalmadan bir bakışta kalitesini anlayabileceğiniz tarzda bir model. Biezza yatak odasının özelliklerine gelecek olursak eğer takımda uzun ahşap ayaklar , beyaz mebran kapaklar , özel işlemeli üst tablalar , kendinden yavaşlatıcılı çekmeceler ve frenli kapaklar bulunmaktadır. Yatak odası takımında 2 sürgülü ve 2 açılır olmak üzere 4 kapaktan oluşan gardırop , kapitone tarzında düğmeleme sistemi ile döşenmiş başlığı ile kendinden bazalı karyola , şık bir çerçevesi bulunan ayna pano ile birlikte servis edilen 3 çekmeceli şifonyer ve tek çekmeceli zarif komodinler bulunmaktadır.

Global bir mobilya markası olan Biezza mobilyadan modern bir görünüşe sahip , uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli bir yatak odası tavsiyesi arıyorsanız eğer sizin için en büyük önerimiz Biezza mobilya Grande yatak odası takımı olacaktır.

Yorum Ekle