Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Macitler Mobilya Antalya Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”3666″]

Macitler mobilya tarafından tasarlanan yeni sezon koltuk takımları arasında ismini ülkemizin en güzel şehirlerinden olan Antalya dan 2018 yılında yüksek bir satış potansiyeli beklenen Macitler Mobilya Antalya Koltuk Takımı yanında sehpası bulunan sehpalı koltuk takımlarından.



Macitler Mobilya Antalya Koltuk Takımı istediğiniz renklerde satın alabileceğiniz 4 parça modülden oluşmaktadır şöyle ki yanında sehpası olan 1 adet sehpalı koltuk , 1 adet üçlü koltuk ve 2 adet berjer ayrıca 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır. Macitler oturma gruplarının genelinde olan dekoratif ahşap ayaklar , silinebilir kir tutmaz pamuksu kumaş , S35 orta sertlikte ortopedik sünger ve dolgulu kırlentler Antalya koltuk takımında da mevcuttur ayrıca bunların dışında üçlü koltuğun birinin yan kısmında çay saatinizde size eşlik edecek bir sehpa tarzı modül bulunmaktadır.

Evinize Macitler mobilya kalitesi ve şıklığı bir bir koltuk takımı almak için kendinizi mağazada bulduysanız eğer size tavsiyemiz yan tarafında sehpası bulunan sehpalı koltuk takımları arasında kendini ispatlamış olan ürün Macitler Mobilya Antalya Koltuk Takımını size önerebiliriz.

Yorum Ekle