Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yön Avm Marcabella Yatak Odası

[envira-gallery id=”3797″]

Bir çok evin ve bireyin mobilyalarını aldığı bir taksitli alışveriş markası olan Yön Avm 2018 yılı ile birlikte üstünde yoğunlaştığı yatak odaları arasında görünüm ve kullanım açısından zengin bir duruş sergileyen Yön Avm Marcabella Yatak Odasında aradığınız bütün özellikleri uygun fiyatları ile taksitle satın alabilirsiniz.



Yön Avm Marcabella Yatak Odası Anadolu ceviz ve krem renklerinin birleşmesi ile oluşmuştur. Yön Avm yatak odasında 20 cm uzunluğunda konik ayaklar  , tek delik nokta kulplar ve 1. sınıf malzeme kullanılmıştır. Yön Avm yatak odasının içeriğinde biri aynalı biri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaktan ve dolap için çekmecelerden oluşan gardırop , 2 parça dekoratif başlıkla birlikte sunulan kendinden bazalı karyola , makyaj masası tarzında tasarlanmış 1 kapak ve 2 çekmeceden oluşan ve tam boy ayna pano ile bütünleşmiş şifonyer ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Yatak odanızı taksitle yenilemek istiyorsanız ve bunun yanında kaliteli , uzun ömürlü ve estetik görünüme sahip bir model arıyorsanız eğer size tavsiye edebileceğimiz ürünlerin başında uygun fiyatları ve uygun taksitleri ile Yön Avm Marcabella Yatak Odası geliyor.

Yorum Ekle