Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Macitler Mobilya Bumerang Yemek Odası

[envira-gallery id=”3836″]

Farklı yaşamayı ve farklı mobilya modellerini evinde görmek isteyenler için Macitler mobilya yemek odaları arasında yer alan 2018 yılının en nadide parçalarından biri Macitler Mobilya Bumerang Yemek Odası tarzıyla ve kalitesiyle hep bir adım önde.



Macitler Mobilya Bumerang Yemek Odası siyah ve beyaz renk seçenekleri ile evinizin havasına göre üretilmiştir. Macitler mobilya yemek odası çekirdek takım olarak üretilmiş yani 1 adet konsol 1 adet yemek masası ve 4 adet sandalyeden oluşmaktadır. Üzerlerinde zıt renk desenleri bulunan 4 kapaklı konsol tam boy büyük yansımalı konsol ayna pano ile birlikte sunulmuş. Farklı ayak yapısı ile değişiklik arayanların tercihi olmaya devam eden Macitler mobilya yemek masasına eşlik eden uzun ömürlü sağlam yapısı ile sandalyelerin birbiriyle ahenkle dans edişini izleyeceksiniz.

Evinizin havasını değiştirecek zengin görünüme sahip , Birinci sınıf malzemeden üretilmiş bir yemek odası arıyorsanız ve fiyatları sizin için problem değilse Macitler Mobilya Bumerang Yemek Odası aradığınız model olabilir.

Yorum Ekle