Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası

[envira-gallery id=”3934″]

Vivense mobilya gençliğin mobilyadaki sesi olmaya devam ederken 2018 sezonunda 2 çocuklu aileler için özel tasarladığı model Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası bu tarzda takımlar arasında cebinizi yakmayan fiyatı ile tercih edilmeye devam ediyor.



Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası antik kahve ve cappuccino renk tonlarında geniş konsept ürünlerden bir tanesidir. Vivense mobilya genç odasında yanlarında korumalık demirleri bulunan çekmece basamaklı merdiveniyle yavrulu 3 kişilik ranza , ortasında ahşap desen olan biri aynalı olmak üzere 2 sürgülü kapaklı dolap , üzerinde duvara asılı raflı bölmeleri olan 3 çekmeceli çalışma masası ve altında 2 büyük çekmecesi olan 4 kat raflı kitaplık bulunmaktadır. Vivense genç odasında takoz uzun ahşap ayaklar , 1. sınıf malzeme ve aksesuar kullanılmıştır.

2 veya 3 çocuklu bir aileyseniz ve çocuklarınızın her birine ayrı ayrı verecek odanız yoksa üçünü hiç zorlamadan aynı odada güzel bir şekilde büyütmek istiyorsanız Vivense Mobilya Flora Ranzalı Genç Odası tam size göre bir seçim hemde çok uygun fiyatlara.

Yorum Ekle