Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Saloni Mobilya Spider Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”3947″]

Saloni mobilya farkı ve kalitesiyle Mutfaklarınızı Balkonlarınızı yani yemek yediğiniz her yeri lüks görünümü ile süsleyen Saloni Mobilya Spider Mutfak Masa Sandalye Takımı fiyatının çok üstünde bir performans ile sizi kendine bağlayacaktır.



Saloni Mobilya Spider Mutfak Masa Sandalye Takımı ceviz ve beyaz renklerinin çok tercih edilen uyumu ile sunulmuş fark yaşatan bir tasarımdır. Saloni mobilya masa sandalye takımı estetik ceviz renk ahşap ayakları  ve ortadan açılarak büyüyen beyaz renk üst tablası ile yemek masasından ve tamamı ahşap olarak tasarlanmış olan sandalyelerden oluşmaktadır. 1 mutfak masası ve 4 sandalyeden oluşan Saloni mobilya Mutfak Masası takımında sandalyelerin ayak renklerinde sarı , mavi , beyaz ve kırmızı gibi seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz.

Evinizin her yerinde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ,lüks görünümlü ve kalitesinin çok altında bir fiyatla masa sandalye takımı arıyorsanız eğer Saloni Mobilya Spider Mutfak Masa Sandalye Takımı sizin aradığınız doğru seçim olabilir size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle