Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yön Avm Orange Genç Odası

[envira-gallery id=”3973″]

Gençlerin dilinden anlayan estetik tasarımları bulunan Yön Avm nin 2018 yılı genç odası modellerinden olan Yön Avm Orange Genç Odası topladığı pozitif geri dönüşlerle , yakaladığı müşteri potansiyeli ve cep yakmayan fiyatı ile bu sezonda çok genci mutlu edeceğe benziyor.



Yön Avm Orange Genç Odası adından anlaşılacağı üzere turuncu ve siyah renk uyumunun ahenkle dans ettiği kız erkek farketmeksizin her genç beyinin beğeneceği tavsiye edilir bir ürün. Yön Avm genç odasında biri küçük ve aynalı olmak üzere 3 kapaklı genç odası dolap , oval kesim turuncu renkte başlıkla kombine edilmiş bazasız karyola , yanında ve üstünde farklı boylarda raflar bulunan bilgisayar ve çalışma masası , turuncu renkte uzun ahşap ayakları , ayna panosu ve 4 çekmecesiyle şifonyer ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır. Yön Avm genç odasında içi turuncu dışı siyah zarif kulplar ve E1 sınıfı kaliteli 18mm sunta kullanılmıştır.

Modern duruşu zarif görünümü ile gençlerin aklını çelecek , uygun fiyatı ile ebeveynleri mutlu edecek bir genç odası tavsiyesi istiyorsanız Yön Avm Orange Genç Odası tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle