Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Bambi Mobilya Clima Çift Kişilik Baza Başlık Yatak

[envira-gallery id=”3983″]

Baza , başlık ve yatak modellerinde en çok aranan markalardan olan Bambi mobilya 2018 sezonunda yüksek satış potansiyeli yakalayan takımı Bambi Mobilya Clima Çift Kişilik Baza Başlık Yatak seti fiyatının her kuruşunu hak eden çok konforlu ve bir o kadarda zarif görünüme sahip.



Bambi Mobilya Clima Çift Kişilik Baza Başlık Yatak takımı natural vizon renkte tasarlanmış olup kenar dikiş izlerini kaybetmek için kahve rengi kumaş kullanılmıştır. Bambi mobilya baza takımı 2 tane tek kişilik bazanın kenar yaslanma ve dayama unsurları bulunan lüks görünümlü bir başlık ile birleşmesinden hayat bulmuş ve baza ile aynı desene sahip kalın ve konforlu yatak ile kombine edilmiştir. Bambi mobilya baza başlık setinin tamamı küçük kare şeklinde kapitone işlemelerle süslenmiş olup altında depolama alanı bulunmamaktadır.

Yatak odanızda yatak örtüsü sermeden kullanabileceğiniz estetik bir görünüme sahip kaliteli bir baza takımı arıyorsanız eğer Bambi Mobilya Clima Çift Kişilik Baza Başlık Yatak takımı doğru tercih olacaktır.

Yorum Ekle