Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Hedef Avm Cess Yemek Odası

[envira-gallery id=”3989″]

Kredi kartsız , peşinatsız senetle küçük taksitlerle alışveriş yapabilme imkanı sunan Hedef Avm mağazalarında yer alan Hedef Avm Cess Yemek Odası takımı mağazada bulunan çok sayıda yemek odası takımından kullanışlı ve fiyat olarakta bir o kadar hesaplıdır.



Hedef Avm Cess Yemek Odası takımı ceviz ve mavi tonlarının birbiri ile muhteşem uyumundan nefes alan bir doğa harikasıdır. Hedef Avm yemek odasında boy aynası tarzında ayna pano ile kombine edilmiş uzun ahşap ayaklı ve ahşap kulpları bulunan  4 kapaklı konsol , uzun ayaklı simetrik bir görünüme sahip bir tarafı kapaklı modül bir tarafı gümüşlük olan vitrin ve mavi deri kaplama 4 sandalye ile takım yapılmış ortadan açılır kapanır yemek masası bulunmaktadır. Hedef Avm yemek odasında kapaklar ve klapalar girdap desenli üste sahipler , modüllerin kasaları mavi renkte , ayakları cevizdir.

Bulunduğunuz şehirde bir Hedef Avm mağazası varsa ve bir yemek odası takımı almak istiyorsanız başka bir yerde aramayın direk Hedef Avm Cess Yemek Odasını alın ve uygun fiyatların küçük taksitleriyle ödemeye başlayın.

Yorum Ekle