Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Kervan Mobilya Plazma Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”4003″]

Oturma odalarında veya televizyon odalarında lüks bir duvar ünitesi ile  farklılık yaşamak isteyenler için Kervan Mobilya tarafından tasarlanıp satışa sunulmuş olan Kervan Mobilya Plazma Tv Ünitesi fiyat olarak biraz pahalı olsada kalitesini gördüğünüzde fiyatına aldırış etmeyeceksiniz.



Kervan Mobilya Plazma Tv Ünitesi kahve tonlarda osmanlı tarzda eskitme ahşap renge sahip lüks bir model. Kervan mobilya Tv ünitesi 3 farklı modülün bir olarak sunulmasından hayat bulmuş. Şöyle ki üzerlerinde altın yaldız kuplar ve işlemeli metal parçalar bulunan 3 çekmeceli Tv sehpası , onun üstünde plazma televizyonlarınız için uyumlu bir kasa bulunmakta ve onun etrafında bir çember gibi geçmiş kenar bantlarının yerine altın yaldız işlemeleri bulunan her yerinde raflı boy aralıklarında duvar ünitesi bulunmaktadır.

Daha önce hiç görmediğiniz , evinizin ambiansını bir anda çok farklı bir havaya sokacak gösterişli bir  Tv ünitesi tavsiyesi istiyorsanız ve fiyat sizin için bir problem değilse Kervan Mobilya Plazma Tv Ünitesi tam size göre bir seçim olaraktır.

Yorum Ekle