Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Yiğit Avm Türkmen Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4016″]

Yiğit Avm Ekonomik zorlukların içinde taksitli alışveriş yapmanın zorunlu olduğu şu günlerde koltuk takımı alacaklara uygun fiyatlara kredi kartsız , elden taksitle satışa sunduğu ürün olan Yiğit Avm Türkmen Koltuk Takımı görünüm olarak size bir ziyafet sunarken kalitesi ile de tatmin edecektir.



Yiğit Avm Türkmen Koltuk Takımı su yeşili ve krem olmak üzere çift renkte tasarlanmış olup her evde kendine bir ambians yaşatacak tercih edilebilir bir model. Yiğit Avm koltuk takımını oluşturan başlıca unsurlar kolları ve alt kısımları baklava desenleri şeklinde düğme sistemi , oturma bölgesindeki dikişlerle verilen desen , beyaz uzun köşr ayaklar ve silinebilir kir tutmaz kumaşıdır. Yeni nesil 3 sistemli makasları sayesinde yatak olabilen koltuk takımında baza sistemi olduğundan altında geniş bir depolama alanıda mevcuttur. Yiğit Avm koltuk takımını salonunuzda oturma grubu olarak kullanabileceğiniz gibi oturma odanızda kanepe yada çekyat olarakta kullanabilirsiniz.

Kaliteli bir koltuk takımını uygun fiyatlara alıp küçük taksitlerle ödemek istiyorsanız eğer size şiddetle Yiğit Avm Türkmen Koltuk Takımını öneriyoruz.

Yorum Ekle