Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İkea Grönlid Köşe Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4069″]

Evinizin heryerinde size eşlik eden bir marka olan İkea tarafından oturma odalarınız için tasarlanmış koltuk takımları arasında kalitesi ve görünümü ile diğer modellerin bir adım önünde olan İkea Grönlid Köşe Koltuk Takımı fiyat olarak sizi tatmin edecek düşük İkea fiyatları ile sunulmuştur.



İkea Grönlid Köşe Koltuk Takımı farklı renk seçenekleri ile üretilmiş olsa da mavi ve gri renkte olanlar müşterilerin çok tercih ettikleridir. İkea koltuk takımı köşe koltuk , kanepe , uzanma koltuğu yada oturma grubu olarak kullanılabilir. 4 lü koltuk olarak satışta geçen ürünün uzanma bölümlerinin mekanizmaları bazalı sisteme göre ayarlandığından alt kısımları depolama alanı olarak kullanılabilmekteİ. Yere çok yakın olduğundan ayakları görünmeyen İkea koltuk takımında kir tutmaz ipeksi kumaş kullanılmıştır. Takıma çok sayıda büyük kare yastıklar eşlik etmiştir.

Bulunduğunuz şehirde bir İkea mağazası varsa yada internetten alışveriş yaparak bir koltuk takımı alacaksanız size tavsiyemiz uygun İkea fiyatları ile İkea Grönlid Köşe Koltuk Takımı olacaktır.

Yorum Ekle