Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Asortie Mobilya Artemis Yemek Odası

[envira-gallery id=”4074″]

Klasik tarza yemek odalarından haz duyanlara ve ekonomik gücü yüksek olanlar için Asortie mobilya mağazalarında yer alan gösterişli bir takım olan Asortie Mobilya Artemis Yemek Odası fiyat olarak biraz maliyetli olsa da bunun her kuruşunu hak ediyor.



Asortie Mobilya Artemis Yemek Odası klasik bir tarzın antik yansıması niteliğinde , gösterişli olduğu kadar asil bir duruşa sahip , herkesin beğenip iç geçireceği şahane bir takım. Asortie Mobilya yemek odası takımında oval kesim üst tablası , işlemeli kalın konik ayakları ve altın yaldız işlemeleri bulunan kayıtları ile 8 kişilik yemek masası , üzerinde altın işlemeler bulunan mavi işlemeli kumaşı ile sandalyeler , 5 kapaklı , çok raflı , üzeri tamamen el oyması yaldız işlemeli konsol ve 3 köşesi cam kapaklı ve içinde cam rafları bulunan işlemeleri ile bir bütün olarak gümüşlük tarzında gösterişli bir hava sunan Vitrin bulunmaktadır.

El oyması , masif mobilyalarda klasik tarzdan hoşlanan , fiyat olarak sıkıntısı olmayan kişilere ve gösterişli bir yemek odası takımı arayanlara bu işin ehli en çok tercih edilen modellerden Asortie Mobilya Artemis Yemek Odası takımını size tavsiye ediyoruz.

Yorum Ekle