Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Hedef Avm Venedik Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4135″]

Git gide büyüyen mağaza zincirlerine her gün yenisini ekleyen Hedef Avm mağazalarında satılan çok sayıda masa sandalye takımı arasında fiyat olarak cazip lakin alışılmışın dışında bir tarza sahip Hedef Avm Venedik Mutfak Masa Sandalye Takımı her renkte mutfak dolabı ve mobilyası ile şık bir uyum sağlayacaktır.



Hedef Avm Venedik Mutfak Masa Sandalye Takımı ceviz renkte tasarlanmış ahşap bir modeldir. Hedef Avm masa takımları arasında yemek yerken iştahınızı açacak en tarz ürün budur. Masa takımında ortadan açılır kapanır açıkken 4 kapalıyken 6 kişilik , çapraz kesim ayakları bulunan estetik bir mutfak masası ve estetik görünüm katılmış , oturma ve yaslanma yerleri farklı renklerde tasarlanmış tamamı ahşap 4 adet sandalye bulunmaktadır ayrıca sandalyelerin adetini ücreti karşılığında arttırmanız mümkündür.

Mutfağınıza veya yemek odanıza şahane bir ambians katacak , uygun fiyatlı ama uzun ömürlü bir masa sandalye takımı alacaksanız ve tavsiyeye ihtiyacınız varsa size önerimiz Hedef Avm Venedik Mutfak Masa Sandalye Takımı olacaktır.

Yorum Ekle