Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Balhome Mobilya Rios Yemek Odası

[envira-gallery id=”4143″]

Mobilya sektöründe köklü bir geçmişi bulunan Balhome mobilya yemek odaları arasında 2018 kataloğunda yer alan Balhome Mobilya Rios Yemek Odası fiyatı ve kalitesi ile en çok tercih edilen modellerin başında geliyor.



Balhome Mobilya Rios Yemek Odası beyaz ve anadolu ceviz renginin hafızalara kazınmış eşsiz uyumu ile sunulmuş fevkalade bir takım. Balhome mobilya yemek odasının içeriğinde baklava deseninde büyük boy ayna pano ile kombine edilmiş , zarif görünümlü uzun ahşap ayakları bulunan , kapaklarında beyaz desenleri ile 4 kapaklı konsol , beyaz desenli oturma ve sırt bölgeleri bulunan kullanışlı 4 adet sandalye ile kombine edilmiş sabit yemek masası ve duvar ünitesi , tv sehpası olarak size uzun yıllar boyunca eşlik edecek estetik görünümü ve fonksiyonel yapısı ile dikkat çeken Tv ünitesi bulunmaktadır.

Yemek odası takımı alacaksanız kaliteli , uygun fiyatlı , modern ve fonksiyonel bir model olsun marka önemli değil düşüncesindeyseniz Balhome Mobilya Rios Yemek Odası ile beğeni toplayan bir ürün sahibi olabilirsiniz.

Yorum Ekle