Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Caploonba Mobilya Joyin Ranzalı Genç Odası

[envira-gallery id=”4166″]

Masko , modoko , mobesko gibi büyük mobilya semtlerinin dışında bir çok ilde mağazası bulunan Caploonba mobilyanın 2018 yılında 2 çocuklu aileler için tasarladığı Caploonba Mobilya Joyin Ranzalı Genç Odası kdv indirimi ile birlikte çok uygun fiyatlara kaliteli bir yaşam sunuyor.



Caploonba Mobilya Joyin Ranzalı Genç Odası ana renk olarak beyazın kullanıldığı lakin çoğu bölgede çok renkli bir siatem uygulandığı modern bir ürün. Caploonba genç odasında rengarenk merdiven sistemi , yataktan düşmesin diye korumalığı ve zarif tasarımı ile Ranza , dışı beyaz içi renkli farklı boylarda çok sayıda bölmesi bulunan kitaplık , yan tarafında dergi , kitap , cd koyma yeri bulunan çalışma masası ve odayı tam bir köşe olarak saran isterseniz hepsini isterseniz modül modül alabileceğiniz gardırop bulunmaktadır. Caploonba genç odası fiyatlarında takım bazı fiyat yoktur her modülün fiyatı ayrıdır siz istediğinizi seçip alıp tutarı ödüyorsunuz.

Modern görünümlü , rengarenk tasarımı ile kız , erkek farketmeksizin bütün gençlerin beğenisini toplayacak olan Caploonba Mobilya Joyin Ranzalı Genç Odası size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle