Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Biev Avm İrvine Yemek Odası Takımı

[envira-gallery id=”4209″]

Mobilya modellerindeki yenilikçi ara yüzü ile dikkat toplayan Biev Avm mağazalarında yer alan yemek odalarının için takım niteliği olan en nadide modellerden Biev Avm İrvine Yemek Odası Takımı modern görünümü , cazip fiyat avantajları ve kalitesi ile mağazaya girdiğiniz an kendini size gösterecektir.



Biev Avm İrvine Yemek Odası Takımı tamamı masif ağaç benzetmesi koyu ceviz renkte doğal ahşap görünümlü halk diliyle dosta gider bir üründür. Biev yemek odası takımında tamamı ahşap oturma yeri siyah deri kaplamalı 6 sandalye ile kombine edilmiş 8 kişilik açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası , kenarları işlemeli ayna pano ile bütünleşmiş 3 kapak ve 3 çekmeceden oluşan uzun ahşap ayaklı konsol ve isteğe bağlı olarak alabileceğiniz resimlerde görülmeyen lakin mağazaya gittiğinizde takıma dahil edemeyeceğiniz gümüşlük bulunmaktadır.

Son zamanların beğenilen mobilya markalarından Biev Avm mağazalarından yemek odası takımı alacaksanız eğer uygun fiyatı , doğal ahşap görünümü ile Biev Avm İrvine Yemek Odası Takımı size tavsiyemizdir.

Yorum Ekle