Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Beyza Mobilya İmza Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”4229″]

Koltuk takımları üzerine master yapmış kadar bilgiye sahip bir marka olan Beyza mobilyanın yeni sezon kataloğunda yer verdiği Beyza Mobilya İmza Koltuk Takımı modaya uygun tarzı , kdv indirimli cazip fiyatları ve kalitesiyle müşterilerinin olumlu geri bildirimleri ile hep ileri gidiyor.



Beyza Mobilya İmza Koltuk Takımı mavinin koyu bir tonunda laciverte yakın bir renkte üretilmiş olup , kolay temizlik imkanı sunan yüksek konik ayakları , çökmeyi önleyici baza sistemi , dikiş izleri ile işlenmiş göze hoş gelen desen yapısı , kir tutmayan ipeksi kumaşı , uzun ömürlü fırınlanmış ağaçtan yapılmış iskeleti ve yarı ortopedik sünger seçimi ile sizi kendine bağlayacaktır. Beyza mobilya oturma grubunda 2 koltuk , 2 berjer bulunmakta ve 3-3-1-1 şeklinde müşteriyle buluşmaktadır.

Kendine özgü tarzı , uzun ömürlü sağlam yapısı , huzur verici görünümü ve konforlu tasarımı ile bir koltuk takımında aradığınız her özelliği barındıran Beyza Mobilya İmza Koltuk Takımı çok uygun fiyatlara mağazalarda sizleri bekliyor.

Yorum Ekle