Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstanbul Avm Çağla Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4254″]

Evinizin her yerinde kullanabileceğiniz gösterişli bir masa sandalye takımı arıyorsanız eğer İstanbul Avm mağazalarında yer alan modern görünümlü İstanbul Avm Çağla Mutfak Masa Sandalye Takımı fiyatının çok üstünde bir performans ile mutfaklarınızı , yemek odalarınızı yada balkonlarınızı süslemeye devam edecektir.



İstanbul Avm Çağla Mutfak Masa Sandalye Takımı anadolu cevize dönül bir renk tonunda üretilmiş olup tamamen moda iconu bir ürün olduğunu evinizde yer verdiğinizde anlayacağınız bir ürün. İstanbul Avm masa takımında ortadan açılarak uzayabilen oval kesim üst tablasıyla ahşap ayaklı masa , 2 tane kare desenli tekli sandalye , 1 tane kare desenli çiftli sandalye ve 1 adet çift kişilik bank bulunmaktadır. Gayet çağdaş bir görünümü olan masa takımının oturma yerleri gayet konforludur.

Modaya uygun bir ambiansa sahip bir mutfak masası takımı arıyorsanız eğer modern görüntüsü , uygun fiyatı , kaliteli malzeme yapısı ile İstanbul Avm Çağla Mutfak Masa Sandalye Takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle