Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Çala Venüs Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4274″]

Çala masa sandalye olarak kaliteyi estetikle harmanlayıp müşterilerine şahane modeller sunarken yeni sezonun en nadide takımlarından , İMOB fuarının gözdelerinden Çala Venüs Mutfak Masa Sandalye Takımı fiyatının her kuruşunu hak eden alışılmışın dışında bir güzelliğe sahip.



Çala Venüs Mutfak Masa Sandalye Takımı sarı , beyaz ve fıstık yeşilinin mükemmel uyumundan hayat bulmuş ve dışarıya yansıttığı pozitif etkiyle sizide hayata bağlayacak bir ürün. Çala masa sandalye takımında köşeleri oval olarak dönülmüş sarı renkte üst tablayı destekleyen beyaz renk kayıt ve çapraz kesim beyaz ayak yapısına sahip ortadan açılarak uzayabilen açılır kapanır mutfak masası ve üzerine parlak renkte taşlarla süsleme yapılmış fıstık yeşili oturma ve sırt bölgesi bulunan beyaz ahşap ayaklı 6 adet kolsuz sandalye bulunmaktadır.

Mutfağınızda , balkonunuzda veya nerde isterseniz hiç düşünmeden kullanabileceğiniz iç açıcı renk seçimi ile Çala Venüs Mutfak Masa Sandalye Takımı size tavsiye edebileceğimiz ender modellerdendir.

Çala Masa Sandalye Fiyatı ;

Peşin : 1,650 ₺

Yorum Ekle