Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Castamo Mobilya Cunda Yemek Odası

[envira-gallery id=”4348″]

Son zamanlarda reklamlarla sık sık gördüğümüz Castamo mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği yemek odaları arasında alışılmışın dışında tarzı , emsallerine kıyasla cazip fiyat teklifleri ile Castamo Mobilya Cunda Yemek Odası Takımı mağazalarda değerli müşterilerini beklemekte.



Castamo Mobilya Cunda Yemek Odası beyaz ve akçaağaç renklerinin en cazibeli tonlarında üretilmiş olup modern mobilya teknolojisi ile tasarlanmıştır. Castamo mobilya yemek odası takımında eğimli dikdörtgen şeklinde 10 cm kalınlığında cam üst tabloyu destekleyen ahşap ayak sistemiyle kombine edilmiş yemek masası ve ona eşlik eden kolsuz olarak tasarlanmış ahşap ayaklı beyaz deri kaplamalı 4 adet sandalye ve gemi tarzında dizayn edilmiş ayak kısmında komple led ışık bulunan , çok sayıda çekmece ve kapakları olup 2 adet biri büyük biri küçük yuvarlak ayna pano ile bütünleşmiş konsol bulunmaktadır.

Çekirdek tarzda yani konsol ve yemek masası takımından oluşan gösterişli olmasının yanı sıra hem uygun fiyatlı hemde kaliteli bir yemek odası takımı alacaksanız eğer Castamo Mobilya Cunda Yemek Odası Takımı tam size göre bir seçim olabilir.

Yorum Ekle