Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Tekzen Dessenti Bebek Odası Takımı

[envira-gallery id=”4354″]

Tekzen mağazalarında satılan beşikli bebek odalarından bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde keyifli zaman geçirmesini sağlayacak olan modeli Tekzen Dessenti Bebek Odası Takımı eş değer modellerden çok uygun fiyata sunulmuş ve mağazalarda yerini almış.



Tekzen Dessenti Bebek Odası Takımı kız yada erkek bebekleriniz için cinsiyet ayrımı yapmadan kullanabileceğiniz beyaz ve açık mavi renk tonlarında üretilmiş olup üzerine sevimli hayvan resimleri yapıştırılarak bebeğinizin dikkatini çekmesi sağlanmış. Tekzen bebek odasında bebeğinizin büyüdüğünde de kullanabilmesi için uzayarak bebek karyolası olabilen altında ve yanında çekmeceleri bulunan beşik , üzerinde hayvan figürleri olan 3 kapaklı ve 2 çekmeceli dolap ve 1 kapak ve 3 çekmeceden oluşan şifonyer bulunmaktadır.

Bebeğinizin ve büyüdüğünde çocuğunuzun kullanabileceği gösterişli ve bir o kadarda kullanışlı bir bebek odasına çok uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız eğer Tekzen Dessenti Bebek Odası Takımı tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle