Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Dessenti Mobilya Arca Yatak Odası

[envira-gallery id=”4365″]

Türkiye’de büyük bir mobilya ağı bulunan Dessenti mobilyanın 2018 yılında büyük satış potansiyeli beklediği yatak odalarının en çok dikkat çeken modeli Dessenti Mobilya Arca Yatak Odası Takımı emsallerine kıyasla çok uygun fiyata ve yüksek kaliteye sahip.



Dessenti Mobilya Arca Yatak Odası siyahın beyazla uyumundan hayat bulmuş ve buna altın yaldız dokunuşlarla pozitif bir akım yaşatılmış fevkalade bir modeldir. Dessenti mobilya yatak odasında siyah kasaya dahil edilmiş biri aynalı diğeri beyaz üzeri altın yaldız desenli 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , ışıklı arka panoları bulunan komodinler ve beyaz düğme desenli başlık ile bütünleşmiş kendinden bazalı yada bazasız seçenekleri bulunan çift kişilik karyola baza ve dikdörtgen şeklinde ayna panosu bulunan 1 kapak ve 3 çekmeceden oluşan şifonyer bulunmaktadır.

Yatak odası alacak olup siyah ve beyazın mükemmel uyumundan haz duyanlar için kaçırılmıcak bir seçim olan Dessenti Mobilya Arca Yatak Odası size tavsiyemizdir hem de çok uygun fiyatlara.

Yorum Ekle