Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

İstikbal Mobilya Televizyon Hediyeli Düğün Paketi

[envira-gallery id=”4378″]

Türkiye’nin mobilya devi İstikbal mobilyanın yaza girerken düğünlerin artmasıyla birlikte indirimli fiyatlarla satışa sunduğu düğün paketi kampanyası olan  İstikbal Mobilya Televizyon Hediyeli Düğün Paketi mağazalarda siz değerli müşterilerini beklemekte.



İstikbal Mobilya Düğün Paketinde uygun fiyatlara mobilya almanız hedeflenirken kalite elden bırakılmamıştır. İstikbal mobilya düğün paketi içeriğinde konsol , yemek masası , 4 adet sandalyeden oluşan perla yemek odası takımı , gardırop , şifonyer , çift kişilik karyola baza ve 2 adet komodinden oluşan perla yatak odası takımı ve 2 koltuk , 2 berjerden oluşan star koltuk takımı bulunmaktadır. İstikbal mobilya düğün paketinde alışılmışın dışında bir de düğün paketi alana kendinden uydulu hd Samsung led televizyon hediye edilmektedir.

Yeni evlenenlere veya evini yenileyenler için kaçırılmayacak bir düğün paketi kampanyası arıyorsanız eğer size tavsiyemiz İstikbal Mobilya Televizyon Hediyeli Düğün Paketi olacaktır hem de sadece 9,990₺ fiyatıyla.

Yorum Ekle