Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

ÖzŞanal Avm Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”4390″]

5 ilde 22 mağazası bulunan ÖzŞanal Avm mağazalarından yemek masası veya mutfak masası alacaksanız eğer modern görünümü kullanışlı yapısı ve çok sayıda markadan uygun fiyatı ile ÖzŞanal Avm Mutfak Masa Sandalye Takımı siz değerli müşterilerini mağazalarda beklemekte.



ÖzŞanal Avm Mutfak Masa Sandalye Takımı mürdüm , beyaz ve demirin birbiri ile olabilecek en güzel uyumunun bir portre niteliğinde kullanıcıları ile buluşmuş halidir. ÖzŞanal Avm masa takımında üzeri mürdüm ve siyah renklerinde zigzag desenleri bulunan üst tablası , yuvarlak demir ayakları , ortadan açılarak uzayabilen açılır kapanır mutfak masası ve tamamı kapitone işlemeli mürdüm renkte kumaşı , yumuşak süngeri sayesinde sunduğu rahat oturuşu ve demir ayakları ile verdiği güvenle 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Hem güzel görünecek , hem kaliteli olacak hem de fiyatı ucuz olacak düşüncesinde bir masa sandalye takımı almak için yola çıktıysanız size tavsiyemiz ÖzŞanal Avm mağazalarından herhangi bir tanesi bulunduğunuz yere yakınsa eğer ÖzŞanal Avm Mutfak Masa Sandalye Takımı tam size göre bir seçim olabilir.

Yorum Ekle