Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Lajivert Mobilya Nilüfer Bebek Odası

[envira-gallery id=”4421″]

Çocuk , genç ve bebek odalarında her zaman yenilikçi bir vizyonu olan Lajivert mobilyanın 2018 yılında tasarlayıp kataloğunda yer verdiği Lajivert Mobilya Nilüfer Bebek Odası sade görünümü , kaliteli malzeme anlayışı ve en önemlisi bebeğinizin sağlığını düşünerek üretilmiş olmasının yanına bir de cazip fiyat teklifleri eklenince tadından yenmez bir model oluyor.



Lajivert Mobilya Nilüfer Bebek Odası tamamı beyaz renkte üretilmiş olup renk ve yapısı itibarı ile hem kız hem de erkek bebekler için kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Lajivert mobilya bebek odası takımında altında ve yanında çekmeceleri bulunan , geniş korumalıklara sahip , uzadığında bebek karyolası olabilen ahşap beşik , 3 kapaklı gardırop ve 4 çekmeceli şifonyer bulunmaktadır. Lajivert mobilya bebek odalarında kesinlikle bebeğinizin sağlığını olumsuz olarak etkileyecek kanserojen madde içeren malzemeler kullanılmamıştır.

Bebeğinizin ve büyüdüğünde çocuğunuzun kullanabileceği , hem kız hem erkekler için uygun , fiyat olarak sizi yormayacak bir bebek odası arıyorsanız Lajivert Mobilya Nilüfer Bebek Odası tam size göre bir seçim olacaktır.

Yorum Ekle