Mobilya ModelleriModellerimize Bakabilirsiniz Modellerimize Bakabilirsiniz

Enza Home Mobilya Fırsat Düğün Paketi

[envira-gallery id=”4501″]

Evlenecekler için düğün paketi , evini yenileyecekler için fırsat paketi adı altında bir çok kamoanya yapmış olan Enza Home mobilyanın 2018 yılına özel hazırladığı kampanyaların eşi benzeri görülmemiş olanlarından Enza Home Mobilya Fırsat Düğün Paketlerinde fiyatlarda çok büyük indirimler yaparak müşterilerini mutlu etmeyi hedefliyor.



Enza Home Mobilya Fırsat Düğün Paketleri beyaz renkte country tarzı ve ceviz renkte retro tarzı mobilyalar olmak üzere 2 farklı kombine yapılarak müşterilerine sunulmuştur. Enza Home düğün paketlerinde gardırop , çift kişilik karyola baza , şifonyer ve komodinlerden oluşan yatak odası takımı ve yemek masası , 4 adet sandalye , ayna pano ve konsoldan oluşan yemek odası takımları bulunmaktadır. Enza Home mobilya düğün paketlerinde kesinlikle modası geçmiş ürünler kullanılmamaktadır , hepsi 2018 model çok satan ürünlerdir.

Ucuz fiyatlarla hazırlanmış fırsat paketlerinden faydalanmak isteyen değerli müşterilerini bekleyen Enza Home mobilya kampanyanın başladığı ilk günden bu yana Enza Home Mobilya Fırsat Düğün Paketlerinin satışından gayet memnunlar. Eğer evlenecekseniz çeyiz yapıyorsanız veya evinizi yenilemeyi düşünüyorsanız Enza Home Mobilya Fırsat Düğün Paketlerini kampanyalı fiyatları ile kaçırmayın.

Yorum Ekle